Daftar Sebagai Affiliate Involve Asia

Hai, Assalamualaikum. Ada satu peluang untuk buat duit secara online iaitu dengan program Affiliate Involve Asia. Korang boleh promosi program ini di media sosial ataupun menggunakan blog.

Daftar Sebagai Affiliate Involve Asia

Program ni nampak macam susah, tapi kalau selalu di godek-godek benda ni akan jadi senang.

Tapi sebelum tu, korang mesti nak tau kan apa itu Involve Asia

Untuk makluman korang Involve Asia merupakan satu platform affiliate e-commerce yang membantu individu yang berpengaruh di laman maya untuk menjanakan pendapatan yang lumayan.

Involve Asia menghubungkan anda dengan laman web ecommerce terkenal di Malaysia seperti seperti "LAZADA, TRIVAGO, ZALORA dan lain-lain.

Anda hanya perlu mendaftar dan mempromosikan produk kegemaran anda kepada pengikut atau peminat anda di media sosial dan dari setiap pembelian oleh mereka, anda akan mendapat ganjaran yang istimewa. Amacam best tak.?

Kelebihan program affiliate Involve Asia:

1. Program yang mudah dikendalikan

2. Pendaftaran adalah percuma

3. Pelbagai pilihan jenama terkenal untuk anda iklankan

4. Cashout serendah rm50

Siapa yang perlu join sebagai affiliate dan buat duit dengan Involve Asia?

1. Sesiapa saja penggangur, suri rumah, pelajar yang aktif dimedia sosial. Anda perlu rajin mempromosi sahaja.

2. Pemilik website atau blog yang ingin menjana pendapatan tambahan.

Bagaimana cara nak sertai program affiliate Involve Asia?

Daftar penyertaan baru di laman affiliate Involve Asia


Isikan maklumat anda pada borang yang disediakan. Anda kemudian akan dimaklumkan berkenaan penyertaan anda di Involve Asia.

Program ini adalah percuma dan tiada syarat khas untuk anda sertai. Pihak Involve Asia akan membuat saringan terhadap permohonan anda dan keputusan akan diberitahu juga melalui emel dalam beberapa hari. Biasanya ia akan mengambil masa 24 - 48 jam untuk diluluskan.

Daftar Sebagai Affiliate Involve Asia

Bagi yang ingin melihat website ini dan ingin mendaftar boleh klik di sini Involve Asia

0 Response to "Daftar Sebagai Affiliate Involve Asia"

Post a Comment