Jana Pendapatan Dengan Menjawab Kaji Selidik Dari Gloviss

Jana Pendapatan Dengan Menjawab Kaji Selidik Dari Gloviss

Anda sedang mencari peluang untuk buat duit lebih dari rumah secara percuma?

Berita baik buat anda semua.

Anda boleh dapat duit hanya dengan menjawab kaji selidik secara online dimana-mana sahaja asalkan ada kemudahan internat.

Hanya menggunakan handphone atau laptop anda sahaja. Kaji selidik secara online ialah salah satu kaji selidik yang tawarkan ganjaran, sebagai balasan anda perlu sertai kaji selidik tu.

Lagi banyak anda jawab, lagi banyak lah ganjaran anda akan dapat! Jana pendapatan dengan menjawab kaji selidik dari sebuah syarikat iaitu GLOVISS.

Jana Pendapatan Dengan Menjawab Kaji Selidik Dari Gloviss

Apa itu Gloviss?

Sebelum itu, kita perlu memahami Gloviss terlebih dahulu sebelum memulakan kaji selidik. Penting untuk kita belajar mengenainya terlebih dahulu.

Gloviss direka untuk memberikan ahli-ahlinya peluang untuk memperolehi ganjaran dan secara tidak langsung mempengaruhi industri penyelidikan pasaran global.

Gloviss menyediakan panel dalam talian untuk syarikat-syarikat memahami bagaimana produk atau perkhidmatan mereka mencapai pelanggan dengan efektif.

Gloviss adalah panel kaji selidik untuk semua orang di Malaysia. Sebahagian kajian ada dilakukan secara dalam talian. Pendaftaran untuk menyertai Gloviss adalah percuma.

Gloviss akan memberikan ganjaran kepada anda untuk masa yang anda laburkan bagi melengkapkan kaji selidik sama ada dengan wang tunai ataupun hadiah baucar.


Kelebihan Gloviss.

  • Ahli akan mendapat ganjaran setiap kali membuat kaji selidik dalam talian. Ia berupa wang tunai ataupun baucar. Mata ganjaran sebanyak 200 akan diberikan kepada ahli sebaik sahaja mereka melengkapkan data peribadi.

  • Boleh menjawab kaji selidik dalam talian di mana sahaja anda berada. Hanya pastikan telefon atau laptop anda disambungkan dengan internet.

  • Tidak perlu membayar apa-apa untuk mendaftar sebagai ahli Gloviss. Ianya percuma sahaja!

  • Masa lapang anda akan terisi dengan perkara yang berfaedah.


Panduan memulakan kaji selidik sebagai ahli Gloviss:

Jana Pendapatan Dengan Menjawab Kaji Selidik Dari Gloviss

  • Daftar sebagai ahli Gloviss. Anda hanya perlu gunakan email untuk mendaftar dengan Gloviss. Satu email hanya boleh digunakan untuk satu akaun sahaja. Baca terma syarat dan dasar privasi sebelum daftar untuk lebih memahaminya.

  • Anda akan mendapat satu notifikasi email baru untuk mengesahkan email anda. Anda perlu mengesahkannya terlebih dahulu untuk kami tahu email anda sah ataupun tidak. Anda hanya perlu klik pada pautan yang telah disediakan.

  • Lengkapkan data peribadi anda. Data peribadi ini penting untuk anda isikan untuk kami sediakan kaji selidik yang bersesuaian dengan anda. Pastikan anda sentiasa kemas kini data peribadi anda.

  • Tunggu notifikasi kaji selidik yang baru dari email dan klik pada pautan yang diberikan. Sekiranya anda berjaya menjawab kaji selidik, kami akan memproses mata ganjaran anda. Ia akan mengambil masa sepuluh hari bekerja.

  • Anda boleh menyemak mata ganjaran anda. Anda perlu log masuk terlebih dahulu di laman web Gloviss. Ia akan memaparkan senarai kaji selidik, pencapaian dan mata ganjaran anda.

  • Mudah bukan mendaftar dengan Gloviss? Sekiranya terdapat sebarang permasalahan atau pertanyaan mengenai Gloviss, anda boleh menghantar mesej pihak Gloviss di laman web.

Apa Pula Ganjaran/Reward?

Terdapat beberapa jenis Reward/Ganjaran di Gloviss:

1. Points melalui setiap kaji selidik yang dihantar ke email anda.

2. Points bagi referral program di Gloviss.

3. Points/Giveaway mingguan atau bulanan.

4. Cabutan bertuah bagi ahli Gloviss dari masa ke semasa.


Macam mana menarik bukan.!!! Jika anda ingin melihat laman web tersebut dan mendaftarnya boleh klik di pautan ini GLOVISS

0 Response to "Jana Pendapatan Dengan Menjawab Kaji Selidik Dari Gloviss"

Post a Comment