Jana Pendapatan Dengan Klikjer

Jana Pendapatan Dengan Klikjer

Mesti anda tertanya-tanya dan mencari-cari bagaimana cara untuk menambah income melalui internet. Memang pada masa kini banyak sistem yang terdapat di dunia online antara salah satunya yang popular di Malaysia adalah Klikjer.com.

Persoalannya ... Apakah itu Klikjer.com?


Jika anda masih belum tahu, saya ingin kongsikan kepada anda apakah Klikjer.com.

Teruskan membaca...

Klikjer.com adalah satu website yang memfokuskan kepada penerbitan produk digital dalam bahasa Melayu. Klikjer juga menyediakan program affiliate yang terbuka kepada anda yang berminat untuk mencari income melalui online.

Ada 2 cara untuk buat duit dengan Kilkjer iaitu dengan menjadi affiliate dan juga menjadi penulis.

Sebagai Penulis

Jika anda minat menulis dan memang seorang penulis serta banyak idea baru yang ingin diketengahkan, anda boleh jadi penulis ebook di Klikjer.

Hantarkan karya anda ke Klikjer dan pihak Klikjer akan buatkan segala-galanya untuk anda.

Sebagai Affiliate

Anda juga berpeluang buat duit dengan menjadi agen affiliate. Dalam Klikjer, terdapat banyak ebook berkualiti yang boleh anda promosikan.

Tugas anda hanya mempromosi dan merekemenkan ebook pada pengguna internet.

Anda akan dapat komisen apabila pengguna internet membeli ebook tersebut dari link anda.

[Baca juga : Buat Duit Online Dengan Affiliate ]

Mengenai Klikjer

Ssistem Berpusat

Kami menggunakan konsep sistem affiliate berpusat. Bermaksud, anda hanya perlu mendaftar sekali sahaja, kemudian, anda boleh promosikan berpuluh-puluh produk yang berkualiti. Tidak perlu lagi untuk mendaftar berulang-ulangkali setiap kali anda ingin mempromosikan sesuatu produk sebagai affiliate..

Komisyen Hingga 70%

Setiap jualan yang terhasil dari link affiliate anda, komisyen sebanyak 50%-70% dari harga jualan produk tersebut akan diberikan kepada anda. Tiada program affiliate lain di Malaysia yang mampu menawarkan komisyen setinggi ini kecuali kami!

Keahlian Percuma!

Tiada sebarang yuran dikenakan untuk menjadi affiliate, malahan, anda juga tidak diwajibkan untuk membeli semua produk yang ingin anda promosikan.

Alat Pemasaran Disedaikan

Setiap produk disertakan juga dengan bahan-bahan promosi yang menarik seperti banner, teks iklan dan sebagainya. Ianya memudahkan anda untuk melakukan aktiviti promosi.

Tiada Had Pengeluaran

Ya! Tiada had minimum untuk membolehkan anda menerima komisyen anda. Komisyen anda akan dikreditkan terus ke akaun anda secara automatik pada setiap awal bulan. Walaupun jika jumlahnya hanya RM1. Pastikan maklumat perbankan anda adalah tepat!.

Mudah Membuat Jualan

Setiap produk kami dijual menerusi website jualan minisite yang telah terbukti sebagai model website yang mempunyai "conversion rate" yang tertinggi di dalam mendapatkan jualan. Malahan, pihak kami sentiasa memperbaiki setiap website jualan dari semasa ke semasa

Jadi jika anda berminat untuk Jana Pendapatan Dengan Klikjer boleh daftar di sini DAFTAR KLIKJER

0 Response to "Jana Pendapatan Dengan Klikjer"

Post a Comment