Borong China Online Dari Laman Web 1688, Guna Smartphone Pun Boleh

Hasilkan ratusan mahupun ribuan ringgit sebulan

Antara rahsia para seller online yang buat ratusan ringgit malahan ada yang mencapai puluhan ribu ringgit sebulan adalah dengan membeli barangan dari China secara borong.

Anda tidak perlu ke China, boleh beli secara online dari laman web 1688 hanya menggunakan smartphone sahaja. So, anda jimat ribuan ringgit. Zaman sekarang kebanyakkan mudah dihujung jari saja, betul tak!!

Siapa yang Perlu Tahu Dan Mahu Belajar Beli Barang Secara Online Dari China?

1. Anda sendiri kaki shopping

Macam-macam barangan ada, anda boleh pilih sesuka hati. Harga yang lebih murah dari harga tempatan dan satu unit pun anda boleh dapat dengan harga borong.

2. Peniaga online mahupun offline

Untuk bisnes, anda boleh beli secara borong untuk para agen dan dropship anda. Ataupun anda boleh jual sendiri di Shopee, Carousell, pasar malam atau mana-mana platform ecommerce.

Borong China Online : Guna Smartphone Pun boleh

Lubuk Panas Borong China Secara Online Guna Smartphone

Antara perkara-perkara penting yang ditulis di dalam ebook ini ialah...

1. Teknik nak cari barang dengan betul dan mudah. Ya! Nak cari barang pun ada teknik dia

2. Kalau anda main taip sahaja nama barang tu kat website tu, selalunya, hasil yang dipaparkan tidak banyak sebab kebanyakkan nama barang adalah dalam bahasa cina! Jadi ebook ini anda diajarkan beberapa teknik yang padu supaya anda boleh jumpa barang yang anda nak tu dengan harga yang lebih murah!

3. Cara nak check supplier! Boleh caya ke tak supplier tu? Macam mana nak check? Ada disharekan caranya!

4. Cara nak deal dan chat dengan supplier! Walaupun anda tak pandai cakap cina! Kita boleh kasi adjust punya dan minta diskaun lagi kaw-kaw punya!

5. Dibongkarkan agen terbaik yang bos boleh guna! Agen ni memang boleh percaya dan sangat profesional! Gerenti barang yang anda order selamat sampai!

6. Akan dibagi sikit tips dan teknik cara nak menjual barang yang bos dah borong dan dah sampai depan pintu rumah anda!

7. Apa yang lagi best! Semua benda diatas.. anda boleh buat dengan hanya menggunaan smartphone sahaja! Tak perlu dah nak pakai PC atau laptop!




Special Bonus #01 : Panduan Market Research

Dalam ebook bonus pertama ini, akan ditunjukkan pada anda, macam mana nak cari produk yang trending yang boleh beri keuntungan kepada anda sekurang-kurangnya 2 kali ganda dari harga kos bos beli barang tu!

Contohnya..
Anda beli barang tu dari China dengan harga RM10, tapi lepastu anda boleh jual barang tu dengan harga RM20 atau RM30 di pasaran Malaysia. Untung 2-3 kali ganda maa!

Special Bonus #02 : Kajian Kes

Hah! Ini real punya kes. Macam mana cara mula buat research, cari produk, cari target market, kemudian import barang tu dari china dan jual kepada pasaran.

Barang yang di jual tu... habis sold out dalam masa 3 jam je lepas di buka order!
Anda akan dikasi tunjuk ajar step by step.. macam mana nak buat!

Anda pun boleh tiru dan buat lepas baca kes study dalam ebook ni!

Special Bonus #03 : Group FB Support

Jangan risau, jika anda masih tak paham lepas baca ebook panduan ini, anda disediakan group support di facebook. Anda boleh tanya apa sahaja di dalam group tersebut dan admin, serta rakan-rakan yang lain akan cuba bantu sebaik mungkin.

Dapatkannya segera di Rahsia1688.com

SEKARANG...
Buat anda peniaga online atau offline.

Adakah anda ingin, atau sangat ingin mengubah keadaan bisnes anda?
Yaa. Saya mahu! Saya sangat mahu!

Anda pasti menjawab begitu kan.

Mungkin dan mungkin saja, informasi yang sedang anda baca ini adalah jalan petunjuk, sangatlah sayang anda mengabaikannya. Bertindaklah segera.


Orang yang berjaya akan merebut peluang yang hadir di depan mata mereka. Jadilah orang yang berjaya itu wahai kawan-kawan semua.

0 Response to "Borong China Online Dari Laman Web 1688, Guna Smartphone Pun Boleh"

Post a Comment