Panduan Borong Dari China Secara Online - Ebook Rahsia Taobao


Hai semua,

Nak borong barangan dari China tak semestinya perlu pergi ke China.

Zaman sekarang ni mudah, hanya di hujung jari sahaja, malah anda dapat menjimatkan masa, penginapan, tiket penerbangan dan sebagainya.

Kali ini saya nak kongsikan kepada anda ebook rahsia taobao yang memberi panduan penuh tentang cara borong dari china secara online.

Panduan ini ditulis oleh tuan Nigel Ong berdasarkan pengalamannya sendiri.

Beliau mengatakan, beliau takkan menjual ebook dan ilmu, kecuali setelah beliau sendiri melakukannya.

Jadi, segala ilmu dan info yang tercatat di dalam ebook ini adalah ilmu-ilmu yang praktikal yang telah pun beliau lakukannya. Ia bukanlah hanya sekadar teori semata-mata.

Di dalam ebook ini, akan tunjukkan kepada anda dari mula memilih produk, cara memborong, hinggalah kepada cara bagaimana anda boleh menjual dan menghantar produk tersebut kepada pelanggan-pelanggan anda.


Saya boleh katakan, ianya agak lengkap.

Cuma, ianya akan terpulang kepada anda, sama ada mahu berusaha atau tidak setelah mengetahui segala ilmu-ilmu yang diperlukan.

Sebelum anda tergesa-gesa terus ke website tersebut, ada beberapa perkara penting yang perlu anda tahu!

1. Jika anda terus ke halaman web tersebut dan terus membuat pembelian borong, ada kemungkinan, barang yang anda beli itu tidak akan sampai ke tangan anda dengan selamat.

2. Jika sampai pun, anda mungkin terpaksa membayar kos yang tinggi. Sama ada kos penghantaran atau pun kos percukaian.

3. Terus-terang saya katakan kepada anda, bukan semua barang yang ditawarkan di website tersebut, sesuai untuk anda beli dan borong. Hanya sesetengah barang sahaja yang sesuai dan ada banyak barang yang perlu anda elakkan dari membelinya di website tersebut.

Jadi jangan terlalu terburu-buru.


6 Rahsia Penting Dalam Ebook Ini!

Rahsia 1 : Teknik Mencari Produk Pasti Laku

Ada 5 ciri yang perlu diperhatikan apabila memilih barang yang mahu di borong di TaoBao. Jika barang tersebut memenuhi kelima-lima ciri ini, saya yakin dan pasti, anda akan mampu menjana keuntungan yang besar dalam perniagaan anda.

Barang yang dipesan akan dapat sampai ke tangan anda dengan selamat... dan dengan pantas, ianya juga akan menjadi rebutan kepada pelanggan-pelanggan anda.

Pastikan anda tidak beli dan borong apa-apa produk di TaoBao.com selagi anda belum mengetahui 5 ciri ini!

Rahsia 2 : Produk Yang Perlu Dielakkan!

Ada 4 ciri produk yang perlu anda elakkan apabila ingin memborong barang di TaoBao.com . Jika anda membeli produk-produk ini, ada kemungkinan besar, anda akan menghadapi pelbagai masalah di kemudian hari dan terpaksa menanggung kerugian yang besar.

Jadi, seboleh-bolehnya, elakkan membeli barang yang mempunyai 4 ciri ini.

Rahsia 3 : Langkah Demi Langkah Membuat Pembelian Di TaoBao.com

Ini adalah rahsia yang paling-paling-paling penting. Jika anda menyangka anda boleh terus pergi ke website TaoBao dan membeli barang disana seperti anda biasa membeli di website-website e-commerce yang lain!

Anda sedang melakukan KESILAPAN YANG SANGAT BESAR!

Berita baiknya, ebook ini akan tunjukkan kepada anda secara langkah demi langkah beserta secreenshoot-secreenshoot, bagaimana anda boleh membeli barangan di TaoBao dengan cara yang SELAMAT dan BETUL!.

Ya! Anda juga boleh menggunakan perbankan internet tempatan (maybank2u / cimbclicks dll) untuk membuat pembelian barang di website Taobao! Juga akan ditunjukkan caranya!

Rahsia 4 : Barang Kena Tahan Kastam? Atau.. Barang Tak Sampai? Apa Nak Buat?

Kadang kala, walaupun anda sudah melakukan semuanya dengan betul, tetapi ada juga perkara-perkara yang berlaku yang diluar jangkaan anda!!

Barang di tahan di Kastam!
Produk yang diorder.. tak sampai-sampai!
Produk sampai tapi tak sama seperti yang diorder atau tidak cukup kuantiti!

Apa nak buat? Jangan risau dan panik! Akan diberi tunjuk ajar kepada anda bagaimana anda boleh mengatasi semua masalah tersebut dengan tenang dan gembira!

Rahsia 5 : Cara Menjual Produk Yang Telah Diborong Secara Online!

Setelah anda berjaya memborong barang dari TaoBao dan barang tersebut sudah sampai ke rumah anda dengan selamat..

Ada 5 kaedah untuk anda menjual barang-barang tersebut. Didalam ebook ini akan ditunjukkan kepada anda 5 tempat dimana anda boleh jual brang-barang anda, semuanya adalah secara online sahaja!

Anda hanya perlu lakukannya dari depan komputer anda sahaja!

Rahsia 6 : Proses Jualan & Teknik Meng"Ayat"

Bagi anda yang sudah biasa menjual produk fizikal secara online, rahsia ini mungkin kurang penting bagi anda. Tetapi bagi anda yang belum mempunyai pengalaman menjual produk secara online, ataupun sering gagal menjual produk secara online. Ada banyak tips serta ilmu yang boleh anda pelajari pada bahagian ini.

Malah, anda akan diberikan anda contoh ayat / skrip untuk anda menjual produk anda kepada orang ramai secara online.

3 Buah Ebook BONUS Hebat Untuk Anda

Ketiga-tiga ebook bonus ini adalah sebagai ilmu tambahan dan pelengkap untuk anda yang mendapatkan ebook Rahsia TaoBao.


BONUS #1 :

Panduan Meledakan Jualan Menggunakan Fanpage

Di dalam ebook ini, saya kongsikan beberapa tips bagaimana membina fanpage yang berkesan untuk mendapatkan jualan yang bertubi-tubi dari pelanggan anda.

BONUS #2 :

Kajian Kes - Sports Armband Untuk Smartphone

Ini adalah merupakan pengalaman sebenar saya di dalam memborong produk "armband" di website TaoBao.com dan bagaimana saya menjual produk tersebut kepada orang ramai secara online.

BONUS #3 :

8 Tips Emas Kejayaan Bisnes Borong Orang Cina

Ada 8 perkara yang perlu anda amalkan jika mahu berjaya di dalam bisnes borong ini. Ianya adalah berdasarkan dari pengalaman serta pengamatan saya terhadap usahawan-usahawan yang menjalankan bisnes borong ini.

Dengan ketiga-tiga ebook bonus hebat ini, saya pasti, anda akan mendapat gambaran yang lebih jelas dan terang bagaimana anda boleh menjalankan bisnes borong secara online.

Jadi, jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut atau nak dapatkan ebook ini boleh lawati halaman ini RahsiaTaobao.com

0 Response to "Panduan Borong Dari China Secara Online - Ebook Rahsia Taobao"

Post a Comment