Komisen Dari Affiliate Klikjer

Assalamualaikum semua, hai saya dah join affiliate Klikjer ni dah lama, bertahun juga la.

Alhamdulillah akhirnya dapat juga merasa komisen dari buat affiliate ni.

Memang tak sangka dan sangat teruja. Mana taknya, sambil-sambil lepak pun komisen boleh masuk.

Cepat atau lambat, banyak atau sedikit bergantung kepada anda. Jika anda rajin berusaha mempromosi produk affiliate ni anda akan mendapatkan hasilnya.

Komisen Dari Affiliate Klikjer

Sebenarnya ada 2 cara untuk buat duit dengan Klikjer iaitu dengan menjadi affiliate dan juga menjadi penulis. Saya terangkan sedikit dibawah ni ok.

Sebagai Penulis

Jika anda minat menulis dan memang seorang penulis serta banyak idea baru yang ingin diketengahkan, anda boleh jadi penulis ebook di Klikjer.

Hantarkan karya anda ke Klikjer dan pihak Klikjer akan buatkan segala-galanya untuk anda.

Sebagai Affiliate

Anda juga berpeluang buat duit dengan menjadi agen affiliate. Dalam Klikjer, terdapat banyak ebook berkualiti yang boleh anda promosikan.

Tugas anda hanya mempromosi dan merekemenkan ebook pada pengguna internet. Mudah bukan.

Komisen Dari Affiliate Klikjer

Ok, komisen yang saya terima adalah sebanyak Rm30. Alhamdulillah.

Mungkin ada sesetengah orang merasakan apalah sangat Rm30 tu, tetapi ia sangat bermakna buat saya.

Di Klikjer ni, ebook yang dijual sentiasa ada permintaan sepanjang tahun, so anda tak perlu risau sangat la semuanya hot-hot ok.


Jika anda berminat atau nak tahu selok belok untuk menjadi penulisdan juga affiliate boleh terus ke pautan ini - Klikjer

0 Response to "Komisen Dari Affiliate Klikjer"

Post a Comment