Ebook Bisnes Shopee Peluang Buat Anda Jana Pendapatan 4 Angka Seminggu


Ebook Bisnes Shopee Peluang Buat Anda Jana Pendapatan 4 Angka Seminggu

Hai semua, hari ini saya nak kongsikan kepada anda semua ebook yang tengah hot lagi meletop iaitu ebook BisnesShopee.com

Ebook ini ditulis oleh saudara Mohd Fahmi atau dikenali John Jenin yang melalui pengalamannya sendiri berniaga di shopee dan membantu serta membuka minda ramai orang untuk memulakan serta memantapkan lagi bisnes di shopee.

Dalam ebook panduan ini, beliau dah tulis dan tunjukkan siap-siap. Langkah demi langkah, dari mula daftar akaun di Shopee, cara nak masukkan barang hinggalah sampai kepada nak pos barang tu kepada pembeli!

Memang complete! Wajib dapatkannya.


Antara perkara-perkara penting yang terdapat di dalam ebook ini ialah :

  • Cara mendaftar dan set kedai anda! Sama ada menggunakan apps atau browser di komputer! Beliau tunjukkan cara kedua-duanya!.

  • Cara masukkan produk ke dalam kedai Shopee anda! Dalam bab ini, beliau telah share tips-tips berkaitan pemilihan gambar yang mahu dimasukkan serta apakah bentuk dan contoh description yang terbaik yang boleh anda gunakan!

  • Cara nak menguruskan order!. Ini pun penting juga! Bila dah dapat order, macam mana nak bungkus? Borang apa nak print? Macam mana kalau tetiba stok habis pula? Apa nak buat? Semuanya beliau terangkan dalam bab mengurus order!

  • 6 Langkah Setel Problem Barang Tak Sampai/ Rosak! Ya! Dari beratus-ratus barang yang kita hantar kepada pelanggan, mungkin akan ada 1-2 yang rosak atau gagal diterima oleh pihak pelanggan! Jadi, disini beliau share langkah-langkah yang boleh anda lakukan untuk menghadapi pelanggan yang sedang marah agar mereka tenang dan cool down serta tidak meninggalkan bad rating di kedai anda!

  • 4 Teknik Promosi yang boleh anda gunakan di dalam Shopee untuk mempromosikan kedai anda ke tahap maksimun agar lebih ramai yang akan nampak kedai dan produk anda!

  • Anda masih tiada produk untuk dijual? Yang ni best, beliau juga ada kongsikan 5 pihak yang boleh anda "usha" untuk mendapatkan bekalan produk jualan anda di Shopee!

  • Anda tiada modal untuk beli dan simpan stok produk? Juga jangan risau! Ada 3 kaedah niaga yang beliau kongsikan yang mana, ianya tidak memerlukan anda untuk menyimpan stok untuk mula berniaga di Shopee!

  • Apa yang lebih menarik! Beliau kongsikan pembekal dropship yang power dan boleh dipercayai dalam ebook ini! Pembekal ini ada lebih 100,000 produk yang boleh anda jual! Jadi, tiada lagi alasan untuk anda mula berniaga di Shopee!

  • Teknik 1000 follower seminggu! Hah! Ini teknik RAHSIA, bagaimana beliau mendapatkan follower yang ramai untuk kedai Shopee beliau dalam masa yang singkat! Teknik ni advance sikit! Anda takkan jumpa teknik ini di mana-mana website atau di mana-mana ebook yang lain! :)




3 BUAH EBOOK BONUS ISTIMEWA BUAT ANDA

BONUS 1 : JUAL PRODUK TANPA PESAING

Dalam ebook bonus ini dikongsikan beberapa teknik, bagaimana untuk membuat kajian tentang produk yang mempunyai permintaan tinggi tetapi kurang pesaing!

Dua perkara ini sangat penting!

Antara sebab jualan anda akan menjadi sendu adalah disebabkan kurangnya permintaan produk di dalam pasaran atau, disebabkan terdapat terlalu ramai pesaing!

Jadi adalah amat penting untuk anda dapatkan produk yang tepat untuk berniaga di Shopee!,

BONUS 2 : 7 CARA PROMOSI SECARA PERCUMA!

Di dalam ebook utama, sudah dikongsikan 4 cara promosi . Namun dalam ebook bonus ini! Ada dikongsikan lagi 7 cara promosi yang boleh anda lakukan untuk promosikan lagi kedai dan produk anda di Shopee!

Kesemua 7 cara yang ditunjukkan ini adalah kaedah promosi percuma tetapi ianya tetap berkesan!

BONUS 3 : STUDY CASE : 2 STRATEGI NIAGA TANPA MODAL DI SHOPEE!

Dalam ebook ini pula! Akan ditunjukkan secara real, bagaimana nak cari pembekal, setup kedai, masukkan barang hinggalah kepada mengurus order pelanggan dan pastikan barang tersebut sampai ke tangan pelanggan!

Bukan 1 study case! Tapi 2.... Kedua-duanya tidak perlu mengeluarkan modal yang besar dan tanpa perlu menyimpan stok untuk bermula!

Sekali lagi saya berpesan untuk anda mengetahui lebih lanjut dan ingn dapatkan panduan bisnes shopee boleh dapatkannya disini BisnesShopee.com

0 Response to "Ebook Bisnes Shopee Peluang Buat Anda Jana Pendapatan 4 Angka Seminggu"

Post a Comment